top of page

Boulder Oaks Owners Club

Public·13 members
Lucas Gonzalez
Lucas Gonzalez

Timpul Trece Amintirile Raman! 2020 _BEST_


Timpul trece. Oamenii pleacă și vin. Puțini sunt cei care rămân. Sentimentele se pierd și ele printre amânări inutile și rutină. Dar amintirile rămân. Așa că voi trăi frumos azi pentru a avea mâine amintiri frumoase, pentru a nu regreta și pentru a ști cine sunt, cine am fost.
timpul trece amintirile raman! 2020Viitor anterior (documemoir) reprezintă un testament al faptului că timpul trece, dar amintirile rămân. Această călătorie fragmentată în timp și spațiu contestă natura memoriei, asemănându-se cu fluxul de conștiință al protagonistei, și omagiază un om drag a cărei existența a atins profund pe cei din jurul său. Regizoarea Maria Bega s-a născut şi a crescut la Montréal, în Canada, după care în 2014 s-a întors înapoi la originile sale românești. Aici, a studiat psihologia şi cinematografia, la Universitatea Babeş-Bolyai, combinaţie care a dat naştere acestui film.


Timpul e subiectiv. Câteodată avem senzația că avem tot timpul din lume, apoi că nu mai avem deloc timp. În funcție de cât de bine ne simțim sau cât de mult ne dorim să ajungem la un moment dat în timp, resimțim trecerea momentelor altfel. Dar cu siguranță timpul rămâne la fel de important. Așa cum spunea fostul președinte american Benjamin Franklin, dacă îți place viața nu irosi timpul, pentru că viața e alcătuită din timp. Mai jos vei găsi multe alte citate care exprimă esența timpului și a curgerii lui, despre valoarea prezentului dar și despre eternitate.


29. Oamenii obișnuiți nu sunt preocupați de trecerea timpului. Oamenii de talent sunt conduși de ideea trecerii timpului. / The common man is not concerned about the passage of time, the man of talent is driven by it.


Acest concurs are o tema deosebita. Anii trec, amintirile raman.... Si ce poate fi mai frumos decat o fotografie,ce surprinde un moment unic, care sa-ti aminteasca de ceea ce a fost candva... bun sau rau!


Se apropie cea mai magica perioada a anului, Craciunul, este un moment al anului de neuitat, un moment al amintirilor. Este timpul sa ne bucuram de familie si prieteni, sa ne adunam in jurul unui semineu, sa cantam colinde si sa facem multe fotografii. Timpul trece prea repede, copii cresc fara ca noi sa putem opri timpul. Din fiecare etapa a vietii lor, la final, vor ramane doar amintirile. Imortalizarea acestor momente ale inocentei si copilariei va fi cel mai bun cadou pe care il poti avea. Pentru a va ajuta sa aveti amintiri frumoase am pregatit sedinte foto de Craciun Bucuresti cu mult entuziasm. Ganditi-va ca va puteti bucura de aceste fotografii o viata. Asa ca va fi o investitie minima in schimbul valorii minunate a amintirilor voastre. Astfel de sedinte foto Craciun devin traditie pentru studioul nostru.In fiecare an realizam decoruri noi si aducem atmosfera de poveste la noi in studio.


Am încercat tot felul de activități sa îmi umplu timpul liber sa nu ma mai gândesc la ea,dar fără rezultate,nici nu îmi trecea prin cap sa ma intru in alta relație cu alta persoana,pentru ca știam ca nu asta este rezolvarea,dar se pare ca acuma are o relație și se vede ca este fericita,sper sa aibe parte de fericirea pe care eu nu i-am putut-o oferi.


Am impartit ziua in 2 si am hotarat sa petrecem prima parte a zilei in oras, urmand ca dupa masa de pranz sa coboram spre plaja. Majoritatea obiectivelor in Taormina se intind intre cele doua porti ale orasului : Poarta Mesina si Poarta Catania. Noi neavand mult timp la dispozitie nu am avut timp sa ajungem pana acolo si am bifat cat de multe am putut in timpul avut. Am intrat prin Poarta Mesina, am continuat pe Corso Umberto si am vizitat Pallazo Corvaja, iar apoi ne-am indreptat spre Teatrul Antic. Aici am zabovit putin datorita privelistii superbe de care era pacat sa nu ne bucuram. De sus puteti vedea vulcanul Etna, dar si marea si celebra Isola Bela. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Logo.png
Logo.png
IMG_2793.jpg
bottom of page